Fiole antirid cu Retinol GEROVITAL H3 Mărește

Fiole antirid cu Retinol GEROVITAL H3

5943000103690

52.93 lei

 • Fiole antirid cu Retinol GEROVITAL H3 .

  Retinolul este înglobat într-un film molecular microfluidizat, care îl stabilizează împotriva oxidării și îmbunătățește absorbția sa cutanată. 
  Vitamina A - Palmitat este un antioxidant eficient în neutralizarea efectelor nedorite ale reacțiilor radicalice. 
  Acțiunea însumată a celor doi ingredienți duce la reînnoirea epidermei din profunzime spre exterior, având ca efecte ameliorarea ridurilor și redarea aspectului uniform, neted şi tineresc pielii.

  Se pot utiliza de 2 - 3 ori pe săptămână, pe un ten curat, singure, sau în asociere ,de preferință seara. 
  Este recomandat să nu se utilizeze împreună cu alte produse cu vitamina A sau alți retinoizi. 
  În perioada tratamentului cu retinol, se va evita expunerea la razele ultraviolete. În sezoanele însorite se va folosi o cremă ecran, cu factor de protecție mediu sau ridicat. Nu se recomandă gravidelor sau persoanelor care alăptează. 

  Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se pozoţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare! Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protecție, instrucțiunile se găsesc în prospectul din interiorul cutiei. 
  Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

  Piele regenerată din interior. Ten ferm, luminos, cu riduri ameliorate.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Fiole antirid cu Retinol GEROVITAL H3

  Fiole antirid cu Retinol GEROVITAL H3

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  2 alte produse în aceeași categorie: