Reduceri! ULEI FARES PIN 10ml Mărește

ULEI FARES PIN 10ml

5941141002056

12.76 lei

966.74 lei per L

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 12.25 lei Până la 1.02 lei
  3 12.12 lei Până la 1.91 lei

  Pinus silvestris

  Ingrediente:
  Ulei esenţial de pin (Pinus silvestris), care conţine: pinen, limonen, silvestren.

  Pinul este un conifer impozant care creşte mai ales în nord-estul Rusiei, în Scandinavia şi nordul Europei. Se cunosc în prezent peste 80 de specii ale acestui arbore magnific.
  Aproape necunoscut civilizaţiei antice egiptene, pinul a fost însă extrem de apreciat de greci şi arabi, care i-au recunoscut calităţile curative. El se folosea în special sub formă de inhalaţii. S-a constatat că populaţiile care locuiesc în apropierea pădurilor de pin au foarte rar disconfort respirator.
  Vaporii de ulei esenţial ajung în căile respiratorii odată cu inspiraţia, producând aici o serie de efecte benefice.

  Utilizare pentru trup şi suflet
  Uleiul esenţial de pin este foarte bun pentru a împrospăta mirosul încăperilor, atunci când este folosit sub formă de candele.
  O metodă plăcută de a alunga stresul şi oboseala unie zile lungi este de a face o baie cu ulei de pin.
  Uleiul de pin este util în stări de slăbiciune şi oboseală, uşurează respiraţia şi elimină disconfortul respirator. El aduce o notă de prospeţime şi abordare pozitivă a vieţii.

  Mod de întrebuinţare:
  Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

  Prezentare: sticluta a 10 ml.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  ULEI FARES PIN 10ml

  ULEI FARES PIN 10ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.