Reduceri! TI TREE ULEI A12 FARES 10ml Mărește

TI TREE ULEI A12 FARES 10ml

5941141002094

16.69 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 16.02 lei Până la 1.34 lei
  3 15.86 lei Până la 2.50 lei

  Ingrediente:

  Ulei esenţial de ti tree (Melaleuca alternifolia), care conţine: terpineol, cineol, pinen, terpinen.Ti tree (sau tea tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. Numele său nu are nici o legătură cu cel al arborelui de ceai (Camelia Thea).Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de ti tree pentru piele.Ti tree a fost adus în Europa în jurul anului 1927, când proprietăţile sale au fost rapid recunoscute. În timpul celui de-al doilea Război Mondial, uleiul esenţial de ti tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale.Uleiul este un ingredient frecvent utilizat în săpunuri, deodorante, dezinfectante, precum şi în practica chirurgicală şi dentară.

  Utilizare pentru trup şi suflet:

  Uleiul esenţial de ti tree este un aliat preţios al sistemului imunitar în apărarea organismului.

  Utilizat sub formă de comprese este eficient contra înţepăturilor de insecte, precum şi pentru menţinerea sănătăţii pielii.

  Uleiul esenţial de ti tree împrospătează, revitalizează, conferă mulţumire şi împlinire.

  Mod de întrebuinţare:

  Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

  Prezentare: sticluta a 10 ml.

   

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  TI TREE ULEI A12 FARES 10ml

  TI TREE ULEI A12 FARES 10ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.