Lotiune protectie solara SPF 20 GEROVITAL SUN 150ml Mărește

Lotiune protectie solara SPF 20 GEROVITAL SUN 150ml

5943000088232

28.56 lei

This product is no longer in stock

 • Lotiune protectie solara SPF 20 GEROVITAL SUN 150ml.
  Loţiunea are o textură transparentă, uşoară, care asigură o absorbţie rapidă în piele. Previne apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii (deshidratare excesivă, pete pigmentare etc). Principiile active asociate conferă produsului efect antioxidant, regenerant şi hidratant.
  Nu conţine conservanţi, ulei mineral şi oxibenzonă.

  Se aplică atât pe corp cât și pe ten.
    Produsele cu factor de protecţie solarǎ (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele.
  • Aplicaţi produsul pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
  • Evitaţi contactul cu ochii.
  • Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.
  • Nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici. Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15.
  • Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate. Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).
  • Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult.

  Atenţie: reducerea cantitǎţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ. Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Lotiune protectie solara SPF 20 GEROVITAL SUN 150ml

  Lotiune protectie solara SPF 20 GEROVITAL SUN 150ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.