Emulsie pentru plaja rezistent la apa cu ulei de catina SPF 30 COSMETIC PLANT 200ml Mărește

Emulsie pentru plaja rezistent la apa cu ulei de catina SPF 30 COSMETIC PLANT 200ml

5943054401346

30.08 lei

This product is no longer in stock

 • Emulsie pentru plaja rezistent la apa cu ulei de catina SPF 30 COSMETIC PLANT 200ml, pentru copii.

  Emulsia pentru plajă rezistentă la apă pentru copii SPF 30 este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare. Filtrele solare prezente în produs sunt atent alese pentru a acoperi atât spectrul UVB cât şi pe cel UVA. Formula uşoară, nonalergenică şi rezistentă la apă, îmbogăţită cu ulei de cătină, ulei de măsline şi vitamina E, protejează, regenerează şi menţine hidratarea pielii.

  Mod de utilizare: Agitaţi înainte de utilizare! Aplicaţi abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toată suprafaţa corpului, cu cel puţin 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicaţi frecvent emulsia mai ales după baie sau ştergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecţie necesar.

  Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copiii mici!

  Evitaţi expunerea prelungită la soare şi în special în timpul amiezii (între orele 11-16)!

  Fără parabeni! Fără benzophenone-3!

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Emulsie pentru plaja rezistent la apa cu ulei de catina SPF 30 COSMETIC PLANT 200ml

  Emulsie pentru plaja rezistent la apa cu ulei de catina SPF 30 COSMETIC PLANT 200ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.