PERNA DE SARE HIMALAYA MONTE CRISTAL 500g Mărește

PERNA DE SARE HIMALAYA MONTE CRISTAL 500g

5999882987354

Perna de sare Himalaya este un remediu traditional pentru multe afectiuni

More details

7.55 lei

15.09 lei per KG

 • Perna de sare Himalaya este un produs terapeutic care constă în umplerea unei huse de pernă din pânză cu granule de cristale de sare, folosit în loc de perna cu care dormim. Asigură odihnă liniştită în timpul somnului, oferă remediu pentru simptomele alergiei, respiraţiei grele, tusei seci şi strănutării. Perna se poate folosi sub formă rece sau încălzită.

  Prin aşezarea pernei de sare cu cristale de sare, sub formă încălzită în zonele cu dureri, precum spatele, gâtul, articulaţiile şi urechile, dar şi rinichii, ficatul şi zona vezicii biliare, ajută la ameliorarea simptomelor. Perna cu sare sub formă rece tratează afecţiunile provocate de întinderi, entorse, dislocări, julituri uşoare, contuzii, pe toate suprafeţele corpului.

  UTILIZARE
  Atunci când se încălzeşte, perna de sare se aşează în cuptorul încălzit la 55-60○C, timp de 10-12 minute, apoi se aplică pe o parte a corpului, care se tratează şi se va lăsa acolo cel puţin 15-20 de minute. Se va folosi un recipient rezistent la căldură, să nu se ardă husa de pernă!
  Atunci când se răcoreşte, perna se aşează timp de 25-30 de minute în congelator, apoi se aplică pe partea a corpului care doare.

  Atenţie!
  Perna prea caldă poate provoca arsuri! Întotdeauna verificaţi temperatura, înainte de a aplica pe o suprafaţă a pielii!

  Perna de sare poate fi încălzită sau reîncălzită de nenumerate ori, aveţi grijă ca husa să nu fie afectată.

  Prezentare : 500 g
  Continut pe comprimat : 98% sare cristalizata NACI, /2% CA,MG, FE/ nu contine conservanti

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  PERNA DE SARE HIMALAYA MONTE CRISTAL 500g

  PERNA DE SARE HIMALAYA MONTE CRISTAL 500g

  Perna de sare Himalaya este un remediu traditional pentru multe afectiuni

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.