Sa invatam sa ne tratam fara medicamente Mărește

Sa invatam sa ne tratam fara medicamente

9789737362049

Autor(i): Alex Clergue
Editura: Orizonturi
Colectia: Sanatate fara medicamente
Nr. de pagini: 240 pagini

Anul aparitiei: 2013

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Corpul omenesc dispune de resurse nebănuite pentru contracararea factorilor ce ne influenţează în mod negativ starea de sănătate. Este adevărat că de la individ la individ aceste capacităţi diferă. Dar, funcţionarea la nivel optim sau blocarea lor parţială sau totală rămân strâns legate de modul nostru de a trăi, de ceea ce numim „igiena vieţii”.

  Acumulăm oboseală, ne hrănim iraţional şi ne lansăm în cursa activitităţilor cotidiene fără a cântări prea mult pe ce drum mergem.

  În carte sunt prezentate practici, metode şi exerciţii care stimulează mijloacelele naturale de apărare ale organismului pentru menţinerea stării de bine, renunţând pe cât posibil la utilizarea medicamentelor cu tot cortegiul lor de inconvenienţe: efecte secundare, dependenţă etc.

  O lucrare clară, simplă, la îndemâna tuturor, care, cu siguranţă ne va crea o altă imagine asupra posibilităţilor natural de apărare de care dispunem

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Sa invatam sa ne tratam fara medicamente

  Sa invatam sa ne tratam fara medicamente

  Autor(i): Alex Clergue
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Sanatate fara medicamente
  Nr. de pagini: 240 pagini

  Anul aparitiei: 2013

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  2 alte produse în aceeași categorie: