Utilizarea plantelor in tratarea bolilor Mărește

Utilizarea plantelor in tratarea bolilor

9789737362056

Autor(i): Jean - Claude Houdret, Isabelle de Paillette
Editura: Orizonturi
Colectia: Sanatate fara medicamente
Nr. de pagini: 320 pagini

Anul aparitiei: 2013

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Autorul dr. JEAN-CLAUDE HOUDRET este un reputat fitoterapeut, profesor la Universitatea Paris 13. În acelaşi timp, coautoarea ISABELLE DE PAILLETTE s-a remarcat prin lucrări cunoscute în întreaga lume. De mii de ani, oamenii au putut observa puterea vindecătoare a plantelor consumate de ei sau de către animale. Teama de efectele negative ale medicamentelor de sinteză a făcut ca fitoterapia să rămână şi astăzi cea mai răspândită formă de medicină. Utilizarea sa im­pune şi unele precauţii determinate de concentraţia principiilor active conţinute, care pot induce efecte se­cun­dare sau chiar reacţii adverse puternice. Dar cartea oferă toate informaţiile necesare prevenirii unor asemenea situaţii.
  Sunt prezentate 330 de afecţiuni, în ordine alfabetică, care pot fi tratate cu cele peste 180 de plante medicinale, descrise într-un capitol separat.
  O lucrare indispensabilă, un ghid practic complet, ce conţine toate informaţiile necesare unui tratament eficient şi lipsit de riscuri.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Utilizarea plantelor in tratarea bolilor

  Utilizarea plantelor in tratarea bolilor

  Autor(i): Jean - Claude Houdret, Isabelle de Paillette
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Sanatate fara medicamente
  Nr. de pagini: 320 pagini

  Anul aparitiei: 2013

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  2 alte produse în aceeași categorie: