Razboiul secret al lui Churchill Mărește

Razboiul secret al lui Churchill

9789737362964

Autor(i): Boguslaw WOLOSZANSKI
Editura: Orizonturi
Colectia: Secretele istoriei
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 305 pagini

More details

11.42 lei

 • Secretele se dezvăluie, uşile seifurilor arhivelor de stat şi private care au păzit timp de zeci de ani cele mai mari tai­ne ale secolului al XX-lea se deschid. Abia acum, la peste o jumătate de secol după dramaticele evenimente care au schimbat faţa lumii, putem să facem o încercare fascinantă de a descoperi adevărul. Preluând funcţia de premier al gu­vernului britanic, Winston Churchill, jucător dârz şi perse­verent, politician cu experienţă, s-a ridicat împotriva puter­nicului duşman care era Adolf Hitler, cel care repurta victorii pe toate fronturile pe care ataca. Dar Churchill trebuia să învingă nu numai acest duşman, căci avea împotriva lui şi oameni din imediata sa apropiere, care considerau că răz­boiul va aduce înfrângerea patriei lor. Aceştia doreau să-l răstoarne de le putere. Le-a aruncat provocarea. Şi a învins. Războiul secret al lui Churchill este relatarea mecanismelor puterii în care provocarea, şantajul, folosirea slăbiciunilor omeneşti şi, mai ales, credinţa în justeţea misiunii asigură victoria.

  O carte care face posibilă umplerea unor goluri din isto­ria celui de-al Doilea Război Mondial, oferind răspunsuri la multe întrebări despre politicile liderilor mondiali ai acelor vremuri.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Razboiul secret al lui Churchill

  Razboiul secret al lui Churchill

  Autor(i): Boguslaw WOLOSZANSKI
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Secretele istoriei
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 305 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  7 alte produse în aceeași categorie: