Muguri de Arin Negru HOFIGAL 30 monodoze X 1.5ml Mărește

Muguri de Arin Negru HOFIGAL 30 monodoze X 1.5ml

5944723002741

14.67 lei

This product is no longer in stock

 • Muguri de Arin Negru HOFIGAL 30 monodoze X 1.5ml.

  Gemoderivat Muguri de Arin Negru 30 monodoze x 1.5 ml- Hofigal Romania

  Gemoderivat Muguri de Arin Negru: O doza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de dud.

   Indicatii Gemoderivat Muguri de Arin Negru : Amelioreaza circulatia cerebrala si miocardica, sechele dupa infart miocardic, scleroza cerebrala, vasculopatie diabetica, otite, colecistite, gastrite, alergii.

   Administrare Gemoderivat Muguri de Arin Negru : 1 doza de 2 ori pe zi, diluata in putina apa inainte cu 15 min. de mesele principale. 

  In crizele de cefalee cate o doza diluata in putina apa, la 4-6 ore.
  Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
    Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta.

   In timpul sarcinii si in perioada de alaptare se administreaza conform indicatiilor medicului.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Muguri de Arin Negru HOFIGAL 30 monodoze X 1.5ml

  Muguri de Arin Negru HOFIGAL 30 monodoze X 1.5ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  Gemoderivate