Migdale crude SANO VITA 100G Mărește

Migdale crude SANO VITA 100G

6420106181979

7.33 lei

100.80 lei per KG

 • Migdale crude SANO VITA 100G.

  Migdalele sunt un dozator de energie bogat în vitamine şi minerale, controlat în mai multe rânduri de Aflatoxină.

  Întrebuinţare:
  Pentru copt, ronţăit şi pentru deserturi, ideal pentru sport, şcoală şi birou.

  Prețioase și multifuncționale
  Migdalul (Prunus dulcius) aparține familiei Rosaceelor și subfamiliei Prunoidaceelor (genul Amygdalus). El poate atinge o înățime de până la 6 m. Migdalul este originar din Orientul Mijlociu și Asia Centrală, unde este cultivat de aproximativ 4000 de ani. Astăzi plantațiile de migdal se găsesc în Grecia, Italia, Spania și California.

  Prețioșii sâmburi asigură organismului porția necesară de acizi grași nesaturați, de vitamina B și E, de proteine și calciu, magneziu, acid folic și potasiu. Aceste importante substanțe hrănitoare au un efect pozitiv asupra organismului și a sănătății noastre.

  Cu au o aromă dulce, fină și agreabilă sunt o gustare hrănitoare între mese, capabile să-ți oferă o stare de sațietate într-un mod sănătos și rapid.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Migdale crude SANO VITA 100G

  Migdale crude SANO VITA 100G

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Fructe si Seminte