Cum livram?

Produsele comandate pe Baaria.com - Magazinul tău online de cosmetice se livrează, în funcţie de dorinţa clientului pe care acesta şi-o exprimă la plasarea comenzii, printr-una din următoarele metode:

  • Livrarea prin Poşta Română (poate dura în mod obişnuit 2-6 zile) în sistem ramburs.In cazul in care nu primiti avizul de la Posta Romana pentru a va ridica coletul,in termenul specificat de catre noi, va rugam sa va duceti dumneavoastra la Oficiul Postal de care apartineti si sa ridicati coletul.
  • Livrarea prin curier (poate dura 2-4 zile) în sistem ramburs.

Plata produselor achiziţionate şi a taxelor aferente livrării se face la primirea sau la ridicarea coletului, de către cumpărător.

Costul livrarii prin Curier sau Poşta Română este calculat în funcţie de greutatea coletului. Tarifele sunt cele practicate în general de către transportatorii respectivi.

  • Posta Romana:12Lei inclusiv TVA/primul kg,fiecare kg suplimentar fiind taxat cu 1,90 lei.
  • Fan Curier:25-29.99Lei(in functie de zona in care va aflati si de tariful practicat de firma de curierat).

Plata se poate face şi prin ordin de plată. După alimentarea contului, beneficiarul produselor este rugat să scaneze ordinul de plată şi să trimită un mail cu acesta pe adresa noastra de email: office@baaria.com

Va mulţumim!