Ceara profesionala in recipient cu extract de vanilie FARMEC 100G Mărește

Ceara profesionala in recipient cu extract de vanilie FARMEC 100G

5943000092734

15.12 lei

 • Ceara profesionala in recipient cu extract de vanilie FARMEC 100G.

  Ceara profesională produsă pe bază de rășini naturale și ceară de albine, îmbogățită cu extract de Vanilie, are proprietăți nutritive, calmante și antioxidante.
  Oferă o depilare ușoară și eficientă chiar și în cazul firelor scurte. Este ideală pentru îndepărtarea părului de pe față, zona inghinală și axilă, oferind rezultate care durează până la 4 săptămâni.

  Pachetul conține: 1 recipient cu ceară și 1 spatulă.
  Nu necesită benzi, eficiență și pe păr scurt.

  • Topiți complet ceara în recipient. Ceara poate fi încălzită într-o baie de apă, direct pe foc sau pe plită vitroceramică. Nu este adecvat pentru plită cu inducție sau cuptor cu microunde. Evitați încălzirea excesivă a cerii. Nu neglijați ceara cât timp se încălzește.
  • Amestecați ceara cu o spatulă în timp ce se încălzește. Așteptați până când ceara atinge temperatura camerei și capătă o textură asemănătoare cu cea a mierii. Verificați dacă temperatura cerii este potrivită înainte de aplicare, lăsând să cadă câteva picături pe mână.
  • Întindeți uniform ceara cu ajutorul spatulei în direcția creșterii firului de păr.
  • Lăsați banda de ceară să se usuce câteva secunde, până își pierde aderența. Ridicați întâi un capăt, întindeți pielea cu o mână, iar cu cealaltă trageți banda printr-o mișcare scurtă și sigură în direcția opusă creșterii firului de păr.
  • Trăgând prea lent sau perpendicular pe piele se poate rupe firul de păr sau provoca o iritație a pielii.
  • Ȋndepărtați orice rest de ceară rămasă după depilare cu ajutorul unui tampon de vată îmbibat în ulei.
  Precauţii:
  • La prima aplicare testați produsul pe o porțiune redusă din zona pe care doriți să o depilați. Dacă după 24 de ore nu există reacții adverse puteți ȋncepe depilarea. Pielea trebuie să fie curată și uscată, fără urme de produse cosmetice.
  • Evitați utilizarea în interiorul nasului și a urechilor, pe cap, sprâncene, ochi, în zonele din jurul sfârcurilor, a organelor genitale și a zonei perianale.
  • A nu se folosi în următoarele cazuri: alunițe, varice, negi, piele iritată sau piele care a avut, în trecut reacții adverse la ceară. Depilarea cu ceară nu este indicată pentru persoane vârstnice, diabetici sau persoane în tratament pentru acnee.
  • După depilare nu se recomandă expunerea la soare, îmbăierea sau utilizarea deodorantelor sau a produselor parfumate sau pe bază de alcool în următoarele 24 de ore. În cazul folosirii acestui produs pe zone sensibile cum ar fi axila, zona inghinală sau față, nu depilați aceeași zonă de două ori în aceeași sesiune de depilare, pentru a evita iritarea pielii.
  • Nu păstrați produsul la îndemâna copiilor.
  • Ceara supraîncălzită poate provoca arsuri. Ȋn caz de arsuri, puneți apă rece pe zona afectată, adresați-vă medicului și arătați acest ambalaj. Supravegheați ceara pe timpul ȋncălzirii. Verificați întotdeauna temperatura cerii ȋnainte de depilare.
  • Nu ingerați! În cazul înghițirii, consultați imediat un medic și prezentați medicului ambalajul.
  • Mânerul recipientului poate arde, manipulați cu grijă.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Ceara profesionala in recipient cu extract de vanilie FARMEC 100G

  Ceara profesionala in recipient cu extract de vanilie FARMEC 100G

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  11 alte produse în aceeași categorie: