Jurnalul meu haios 12 - Eu (La fel ca tine, dar mai tare) Mărește

Jurnalul meu haios 12 - Eu (La fel ca tine, dar mai tare)

9789737362735

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 12
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 160 pagini

More details

13.75 lei

 • 12. Eu (la fel ca tine, dar mai tare)

   Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

   Jamie este destul de sigură că știe cam cum stă treaba cu viața; totuși, dacă e așa, cum de se trezește iar prinsă în tot felul de situații aiurite? De data asta, e vorba de ziua ei de naștere și e hotărâtă să nu se repete experiența anului precedent, când părinții ei i-au dat cadou un băț de pogo în loc de cățelul drăguț pe care și-l dorea. Acel băț de pogo s-a transformat totuși într-un cățel… cunoscut cel mai bine sub numele de Puturilă. O poveste lungă… Și, cum Jamie are o formație favorită a tuturor timpurilor și nu vrea ca și altor oameni să le placă asta, atunci pretinde că îi place altceva. Un fapt aparent banal care transformă petrecerea de ziua ei într-o harababură în stilul Jamie.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 12 - Eu (La fel ca tine, dar mai tare)

  Jurnalul meu haios 12 - Eu (La fel ca tine, dar mai tare)

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 12
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 160 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: