Jurnalul meu haios 11 - Ei bine poate chiar am superputeri Mărește

Jurnalul meu haios 11 - Ei bine poate chiar am superputeri

9789737362537

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 11
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 160 pagini

More details

13.75 lei

 • 11. Ei bine, poate chiar am superputeri

   Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

   Jamie Kelly are o problemă uriașă de rezolvat. În doar câteva săptămâni, trebuie să facă față unui pariu – pus cu Isabella, supărată că Jamie a lovit-o peste față – care ar putea-o obliga să îl sărute pe unul dintre cei mai grețoși băieți din școală. Jamie ajunge la concluzia că a căpătat niște superputeri după ce a fost mușcată de un băiețel pe nume  Ricky Grăsanul– are acum capacitatea de a înțelege cum gândesc băieții și speră că își poate folosi aceste puteri pentru a câștiga pariul și astfel să evite să-și lipească buzele (oooh!) pe cel mai dezgustător băiat pe care l-a văzut vreodată. Se pare că superputerile sunt din ce în ce mai mari pe zi ce trece și, cu ajutorul lor, descoperă de ce băieților le place să urmărească atât de mult sport la televizor, de ce nu sunt manierați ori de ce reacționează cum reacționează când le povestești de ce ești supărată. Nu se știe însă dacă aceste superputeri o vor ajuta să câștige pariul… și dacă noi, ceilalți, am putea face rost de niște superputeri din astea.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 11 - Ei bine poate chiar am superputeri

  Jurnalul meu haios 11 - Ei bine poate chiar am superputeri

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 11
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 160 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: