Jurnalul meu haios 10 - Cele mai rele lucruri in viata sunt de asemenea gratuite Mărește

Jurnalul meu haios 10 - Cele mai rele lucruri in viata sunt de asemenea gratuite

9789737362711

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 10
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 160 pagini

More details

13.75 lei

 • 10. Cele mai grele lucruri în viață sunt de asemenea gratuite

   Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

   Școala a luat vacanță, așa că temele de acasă, chiftelele de joi și profesorii străduindu-se să fie cool nu mai sunt de actualitate. Elevii de la Şcoala generală Mackerel au acum o groază de timp… dar niciun ban în buzunare și Jamie, Isabella și Angeline descoperă repede că orice merită să faci costă bani. Isabella e decisă să schimbe situația, iar Jamie și Angeline vor s-o ajute, chiar dacă le convine sau nu ideea. E atât de frustrant când adulții le tot spun: ”Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis”. Nu, zău?!

  Unchiul Dan le face o promisiune celor trei fete: dacă ele pot câștiga într-o lună 100 de dolari, atunci o să le ducă în parcul de distracții Screamotopia. Așa că Jamie, Isabella și Angeline încearcă să facă rost de bani: mai întâi, vând limonadă, apoi spală mașini, au grijă de copii și chiar licitează pe eBay. Total: 5,50 dolari după două săptămâni! E timpul deci să își pună în funcțiune niște superputeri…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 10 - Cele mai rele lucruri in viata sunt de asemenea gratuite

  Jurnalul meu haios 10 - Cele mai rele lucruri in viata sunt de asemenea gratuite

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 10
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 160 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: