Jurnalul meu haios 9 - Exact pentru asta nu sunt prietenii Mărește

Jurnalul meu haios 9 - Exact pentru asta nu sunt prietenii

9789737362537

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 8
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 144 pagini

More details

13.75 lei

 • 9. Exact pentru asta nu sunt prietenii

   Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

   După nunta mătușii Carol cu directorul-adjunct Devon, Jamie este în mod automat și oficial prietena Angelinei, așa că trebuie să facă tot ce se poate pentru a se descurca în privința noii prietenii, dar și să o mențină pe cea cu Isabella, unde mai pui că e nevoie de mult timp ca să mai creezi opere de artă fantastice, dacă se poate și sclipicioase! Deși drăguțenia Angelinei e greu de suportat, până la urmă și Isabella pare a cădea în mrejele farmecului ei. Ce-i rămâne lui Jamie de făcut e să găsească o nouă prietenă pentru Angeline, având pretextul unui concurs de talente de la școală. Binînțeles, rezultatul acestor eforturi este departe de ce s-a așteptat Jamie, dar astfel ea află lucruri noi și minunate despre ce înseamnă prietenia.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 9 - Exact pentru asta nu sunt prietenii

  Jurnalul meu haios 9 - Exact pentru asta nu sunt prietenii

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 8
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 144 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: