Jurnalul meu haios 9 - Problema cu locul asta este ca m-am nascut aici Mărește

Jurnalul meu haios 6 - Problema cu locul asta este ca m-am nascut aici

9789737362674

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 6
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 144 pagini

More details

13.75 lei

 • 6. Problema cu locul ăsta este că aici m-am născut

   Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

   În acest volum, apare un personaj nou la Şcoala Generală Mackerel. Colette este prietenoasă, deșteaptă, talentată și cu un farmec special.. Se dovedește mai diabolică decât Isabella, mai loială decât Puturilă și chiar mai rezistentă decât Angeline. Calități mai mult decât suficiente să o descumpănească pe Jamie. Jamie nu poate decât să se întrebe: este omenește posibilsă fii ”mult mai perfectă” decât ”cea mai perfectă” fată din lume? În final, cele două prietene ”detective” pun cap la cap informațiile pentru a descoperi adevărata față a prea minunatei Colette, dar și ingredientele unei adevărate prietenii. Intrigile Isabellei par a dezorganiza puțin pregătirile de nuntă ale mătușii Carol cu directorul-adjunct Devon, dar consecințele acestora nu vor fi pe placul lui Jamie…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 6 - Problema cu locul asta este ca m-am nascut aici

  Jurnalul meu haios 6 - Problema cu locul asta este ca m-am nascut aici

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 6
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 144 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: