Jurnalul meu haios 7 - Nu-ti subaprecia niciodata naivitatea Mărește

Jurnalul meu haios 7 - Nu-ti subaprecia niciodata naivitatea

978973736681

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 7
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 159 pagini

More details

13.75 lei

 • 7. Nu-ţi subaprecia niciodată naivitatea!

  Jurnalul meu haios este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

  Dacă v-ați dorit o pereche de cercei cu design deosebit, acum e momentul să aflați despre unii cu adevărat unici. Un singur indiciu vă dăm: sunt subiect de ceartă între mătușa Carol și unchiul-adjunct Devon, cu puțin înainte de marea ceremonie… Apropo de acest eveniment mult așteptat, pregătirile intră în linie dreaptă și rochiile bufante maro și saboții de lemn par a fi greu de suportat de Jamie, până când un eveniment neașteptat schimbă totul. Se face din nou apel la prietenie adevărată când al optulea cel mai drăguț băiat din clasă face o invitație la care Jamie și Angeline sunt nevoite să răspundă negativ. Nu ratăm nici marea petrecere a nunții celor doi și nici pozițiile îndelung exersate de Jamie pentru a avea cât mai mult succes la bal. Iar în final aflăm că Jamie și Angeline devin… bunici!

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Jurnalul meu haios 7 - Nu-ti subaprecia niciodata naivitatea

  Jurnalul meu haios 7 - Nu-ti subaprecia niciodata naivitatea

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 7
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 159 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: