JURNALUL MEU HAIOS 5 – Pot deveni adultii fiinte Mărește

JURNALUL MEU HAIOS 5 – Pot deveni adultii fiinte umane?

9789737362582

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 5
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 128 pagini

More details

13.75 lei

 • Dacă vreţi să citiţi o carte care este şi amuzantă şi creativă şi diferită atunci trebuie să citiţi neapărat “Jurnalul meu haios”.

  Jamie este o elevă de generală care scrie în fiecare zi despre cum i-a fost ziua sau despre dispoziţia din ziua respectivă.  Jamie este o puştoiacă  normală care ar face orice să se răzbune pe Angeline, rivala ei declarată. Prietena ei cea mai bună, Isabella este în mod surprinzător diferită de ea.  Dar cu toate acestea sunt extrem de legate una de alta.

  Fiecare jurnal se concentrează pe diferite probleme şi situaţii. În acest jurnal Jamie vorbeşte despre vizita mătuşii sale.  Mătuşa sa se dovedeşte a fi însă super-amuzantă şi ajunge să lucreze la ea la şcoală.

  Dar mătuşa ei ascunde nişte secrete. Va afla Jamie despre ce este vorba?

  Pot deveni adulţii fiinţe umane este o carte despre luptele lui Jamie prin tabăra adulţilor care încearcă să o reducă la tăcere. Ajunge până la a se întreba dacă adulţii au muşchii necesari ca să zâmbească. Şi pe deasupra, Angeline, duşmanul ei declarat este absolut enervantă cu personalitatea ei minunată, cu părul ei minunat, cu respiraţia ei minunată. Este pur şi simplu insuportabil!

  Acest jurnal o să vă facă să râdeţi cu voce tare aducând totodată în discuţie nişte dileme importante legate de echilibrul dintre şcoală şi acasă.  Cei mici vor chicoti şi mai tare.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  JURNALUL MEU HAIOS 5 – Pot deveni adultii fiinte umane?

  JURNALUL MEU HAIOS 5 – Pot deveni adultii fiinte umane?

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 5
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 128 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: