JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodata sa nu faci asta! Mărește

JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodata sa nu faci asta!

Autor(i): Jim Benton
Editura: Orizonturi
Colectia: Jurnalul meu haios 4
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 144 pagini

More details

13.75 lei

 • Niciodată să nu faci asta!

   

  Jamie continuă să scrie în jurnal despre zilele ei trăznite şi aventurile ei sunt la fel de amuzante.

  În acest volum, Jamie vrea să fie mai bună  decât Angeline.

  Angeline începe purtând o beretă, astfel Jamie începe să poarte o beretă. Mai târziu trebuie să găsească o organizaţie caritabilă pentru care să  strângă bani. Angeline a găsit o organizaţie de caritate și Jamie este un pic geloasă pe ea. Isabella  „găseşte ” şi ea o organizație de caritate și Jamie o  ajută.

  „Cea mai bună prietenă” o înjunghie pe la spate. Cel mai mare duşman este o fată drăgălaşă.  Şi câinele ei abia aşteaptă să se răzbune pe ea.  De ce s-ar mai obosi Jamie să se ducă la şcoală? Acestea însumează în general încercările prin care trece Jamie Kelly.

  În acest volum, duşmanul ei nr. 1, Angeline, se implică în acte caritabile şi le inspiră pe Jamie şi Isabella să-şi dezvolte şi ele propria „frumuseţe interioară”. O poveste amuzantă şi fermecătoare care chiar ne învaţă o lecţie la final: „ Poate că fiecare dintre noi are o frumuseţe interioară”.  Măcăr să încercăm să o găsim.

  Jamie vorbește şi despre ora de gimnastică. În ora obișnuită de gimnastică, toți studenții aleargă în principal ture, așa că decide să-i spună antrenorul ei să facă ceva nou. El decide să organizeze un concurs. Fiecare grup primește un copil, o oală, o mătură și un șarpe de cauciuc. Ei trebuie să folosească aceste elemente  pentru a transporta copilul în siguranţă dintr-o parte a sălii în cealaltă.  Angeline reuşeşte să îl păcălească pe antrenor şi să pună pe altcineva să transporte copilul. Deci cea mai frumoasă fată din şcoală a trecut cu brio proba.  Ce idei trăznite va pune Jamie în aplicare pentru a reuşi  la rându-i ?

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodata sa nu faci asta!

  JURNALUL MEU HAIOS 4 – Niciodata sa nu faci asta!

  Autor(i): Jim Benton
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Jurnalul meu haios 4
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 144 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  9 alte produse în aceeași categorie: