Reduceri! Capsule IMUNITATE CU ECHINACEA FARES 63 CPS Mărește

Capsule IMUNITATE CU ECHINACEA FARES 63 CPS

5941141005347

26.05 lei

Atentie: ultimul produs in stoc !

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 25.01 lei Până la 2.08 lei
  3 24.75 lei Până la 3.91 lei

  INGREDIENTE/CAPSULĂ:

  -echinacea (Echinaceae herba) 123 mg

  -usturoi (Allii sativi bulbus)

  -extract uscat de Astragalus membranaceus standardizat în min. 70% polizaharide

  -extract uscat de ghiara mâţei (Uncaria tomentosa) standardizat în min. 3% alcaloizi 61,5 mg

  -extract uscat de Andrographis paniculata standardizat în min. 10% andrographolide.

  Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.Echinacea recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută prin activarea fagocitozei (procesul de înglobare şi digerare a micro-organismelor şi particulelor străine de către celulele sistemului imunitar).

  Usturoiul opreşte dezvoltarea micro-organismelor potenţial patogene şi reduce numărul acestora,  întăreşte sistemul imunitar, ajutând la menţinerea funcţionării sănătoase a sistemului respirator.

  Astragalusul a fost folosit în tradiţia chineză de mii de ani pentru creşterea rezistenţei organismului şi menţinerea sănătăţii aparatului respirator. Este cunoscut pentru capacitatea sa de creştere a producţiei naturale de  imunoglobuline şi stimulare a globulelor albe.

  Ghiara mâţei este o liană căţărătoare, originară din pădurile tropicale amazoniene. Numele i se datorează spinilor ascuţiţi care sunt plasaţi câte doi la baza fiecărei perechi de frunze şi care arată ca nişte ghiare de pisică. Are proprietăţi imunostimulatoare, antioxidante, protectoare celulare, tonice generale.

  Andrographis paniculata este o plantă anuală cu flori alb-violet sau purpurii care creşte în Asia de Sud-Est, China şi India. Contribuie la creşterea imunităţii prin stimularea producerii de anticorpi şi la menţinerea sănătăţii aparatului respirator.

  BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

  -imunostimulent, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută

  -ajută organismul în apărarea împotriva microorganismelor potenţial patogene.

   ATENŢIONĂRI:

  Nu se recomandă  în caz de boli autoimune, înainte şi după transplantul de organe, copiilor sub 6 ani şi în caz de hiper-sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

  Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

  La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  Acest produs nu se administrează timp de o lună după vaccinare.

  MOD DE ADMINISTRARE:

  Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Pentru copiii care nu pot înghiţi capsule, se recomandă desfacerea acestora şi adminis-trarea conţinutului cu miere.

  Copii peste 12 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

  Se poate administra în cure de 3 săptămâni. Cura se poate face de 2-3 ori pe an.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Capsule IMUNITATE CU ECHINACEA FARES 63 CPS

  Capsule IMUNITATE CU ECHINACEA FARES 63 CPS

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate