Laptisor de matca pur APIVITALIS 25gr Mărește

Laptisor de matca pur APIVITALIS 25gr

6425050000048

Laptisor de matca pur hrana reginelor.

More details

33.94 lei

 • Laptisor de matca pur APIVITALIS 25gr

  Laptisorul de matca pur  este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constitue regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.
    Este singurul produs de acest gen din Romania care este ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile de stricta igiena, in atmosfera controlata, in lipsa oxigenului.
    Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur BIO isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determina modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale.
  Acest produs nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice.
    Mod de administrare:
  Adulti:
  Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului: - cura intensiva. Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al Laptisorului de Matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite Laptisorului de Matca avand in vedere continutul acestuia in substante adaptagene, cum ar fi proteinele si acizii grasi.
  Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4g/zi
    Oboseala cronica, insomnii: este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant.
  Se vor efectua 2 cure anuale a cate 3 luni, timp in care se administreaza intre 1-3g/zi
    Depresie: imbunatateste tonusul psihic si mental, recomandandu-se cure de 4 saptamani, in care se administreaza 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani.
    Ateroscleroza: poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si trigleceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine.
  Se recomanda cure de 6-8 saptamani, in care se administreaza 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de minim 1 saptamana intre ele;
    Osteoporoza: poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase.
  Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale;
    Menopauza: contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce indica faptul ca poate avea un efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza.
  Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi;
    Alhzeimer: se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi.
  Se pot efectura 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele.
    Probleme de fertilitate la barbati: poate avea ca efect cresterea cantitatii de testosteron.
  Se recomanda cure de 1-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi
    Probleme de fertilitate la femei: se recomanda consumul in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi. Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia.
    Reumatism: cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi
    Diabet: cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei.
    Copii:
  Administrarea Laptisorului De matca pur BIO la copii se va efectua dupa consultarea medicului specialist.
    Contine:
  Apa: in jurul valorii de 66%
    Glucide: (15%) in special fructoza si glucoza
    Protide: (intre 13% - 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa.
    Contine 8 aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu-i poate sintetiza direct, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina
    Acizi grasi: in diverse forme (intre 3% - 6/%)
    Minerale (1.5%) si oligolemente cum ar fi: calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf
    Vitaminele A, C, D, E: printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna functionare a numeroase functii organice
    Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator
    Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus
   

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Laptisor de matca pur APIVITALIS 25gr

  Laptisor de matca pur APIVITALIS 25gr

  Laptisor de matca pur hrana reginelor.

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.