Doua orfeline Mărește

Doua orfeline

5948389000080

Autor(i): Adolphe D'ennery
Editura: Orizonturi / Luceafarul
Colectia: Romantica
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 280 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Capodopera renumitului scriitor francezADOLPHE PHILIPPE D’ENNERY, este o înduioşătoare poveste despre destinul capricios al tinerelor Luiza şi Henrieta.

  Rod al unei relaţii nelegitime, Luiza este abandonată imediat după naştere de mama sa, fiică a puternicului marchiz de Varney.Ea va fi găsită de Michel şi Tereza Gerard, doi soţi săraci, dar inimoşi, care hotărăsc să o crească alături de copilul lor,Henrieta.Echilibrul din viaţa lor se rupe la vârsta adolescenţei, când vor rămâne singure pe lume, fiind obligate să-şi câştige existenţa. Iar Parisul, oraşul către care se îndreaptă toate speranţele lor pentru găsirea unei slujbe, ascunde multe primejdii care le pândesc la tot pasul pe frumoasele şi inocentele fete.

  Deziluzii,încurcături ce par fără ieşire, situaţii neaşteptate…O carte ce face să vibreze cele mai sensibile corzi ale sufletului omenesc.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Doua orfeline

  Doua orfeline

  Autor(i): Adolphe D'ennery
  Editura: Orizonturi / Luceafarul
  Colectia: Romantica
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 280 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: