O tragedie americana - vol. 3 Mărește

O tragedie americana - vol. 3

9789737362469

Autor(i): Theodore Dreiser
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 360 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Dupa dispariţia Robertei, Clyde trăieşte adevărate clipe de coşmar. Frământări, incertitudini, mustrări de conştiinţă. Înspăimântat, a renunţat în ultimul moment la planul criminal pe care îl urzise. Şi, totuşi, s-a ajuns la acelaşi rezultat- moartea Robertei.

  Poate fi Clyde considerat tot atât de vinovat pentru că nu i-a sărit în ajutor iubitei sale când barca s-a răsturnat accidental, ca în situaţia în care ar fi acţionat cu intenţie?

  Aflat în detenţie, în aşteptarea judecăţii, Clyde realizează abia acum că bogatia şi statutul social nu mai valorează nimic pentru el. Iar procesul, desfăşurat sub presiunea unor interese politice şi de altă natură, nu mai lasă loc şi pentru lămurirea vinovăţiei acuzatului. Tot ce îşi mai doreşte el acum este să se poată elibera de chinul prin care trece, de lupta cu sine însuşi şi de imposibilitatea de a mai putea schimba ceva în viaţa sa.

  Cum se va termina această zguduitoare poveste? Va fi Clyde considerat până la urmă vinovat de moartea Robertei?

  Răspunsul la aceste întrebări îl veţi putea afla la capătul unei lecturi deosebit de captivante.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  O tragedie americana - vol. 3

  O tragedie americana - vol. 3

  Autor(i): Theodore Dreiser
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 360 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: