O tragedie americana - vol. 2 Mărește

O tragedie americana - vol. 2

9789737362452

Autor(i): Theodore Dreiser
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 360 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Se pare că soarele a răsărit şi pe strada lui Clyde. El a obţinut un post mai bun, un salariu mulţumitor. Ba chiar are o iubită, Roberta, o fată deosebit de atrăgătoare. Dar lumea la care visa continuă să rămână inaccesibilă pentru el;  până când o cunoaşte pe frumoasa Sondra, fiica unui proprietar de fabrică din Lycurgus.

  Dintr-o dată i se deschid orizonturi de neimaginat. Iar fascinaţia pentru Sondra i-o şterge cu totul din inimă pe Roberta, care devine un adevărat obstacol  în calea fericirii lui. Un obstacol care, nu numai că nu înţelege să renunţe la relaţia lor, ci, dimpotrivă, ajunge să îl şantajeze.

  Situaţia pare să devină fără ieşire atunci când în viaţa celor doi mai apare o complicaţie. Clyde este disperat simţind cum norocul i se strecoară printre degete.

  În acele momente, un plan diabolic îi încolţeşte în minte.

  Va avea Clyde tăria să-l aducă la îndeplinire?

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  O tragedie americana - vol. 2

  O tragedie americana - vol. 2

  Autor(i): Theodore Dreiser
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 360 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: