O tragedie americana - vol. 1 Mărește

O tragedie americana - vol. 1

9789737362445

Autor(i): Theodore Dreiser
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 360 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Romanul O tragedie americană, aparţinând ilustrului autor Theodore Dreiser, reprezintă o epopeee zguduitoare a omului care, atras de mirajul bogaţiei,  încearcă prin toate mijloacele să-şi realizeze visul. Inspirat de o întâmplare reală petrecută în statul New York, cartea relevă cât de puternic este impactul unei asemenea dorinţe asupra conştiinţei umane.

  Personajul principal, Clyde, crescut în sărăcie şi lipsuri, se străduieşte din răsputeri să-şi depăşească condiţia socială, căutând fericirea în lumea luxului şi a bogăţiei. Un drum lung, presărat cu multe încercări, spre ţinta propusă: primul loc de muncă, primii prieteni, prima pasiune, fuga de acasă după un accident de circulaţie, viaţa rebelă de la Chicago, întâlnirea cu un unchi bogat, sosirea în Lycurgus. Aici, se îndrăgosteşte de o subalternă, Roberta, cu care ajunge să păcătuiască, urmarea fiind iminenta sosire pe lume a unui copil.

  Curând este cucerit de frumoasa Sondra Finchley, care îi oferă perspectiva mult râvnită a intrării în înalta societate.

  Dar, Roberta şi copilul ce va să vină îi încurcă teribil de mult planurile.

  Disperat, Clyde caută cu înfrigurare o soluţie…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  O tragedie americana - vol. 1

  O tragedie americana - vol. 1

  Autor(i): Theodore Dreiser
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 360 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: