Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 2 Mărește

Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 2

9789737362506

Autor(i): Honore de Balzac
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 288 pagini

More details

15.70 lei

 • După avalanşa de întâmplări prezentate în primul volum, s-ar putea crede că au fost epuizate toate elementele de interes în cea de-a doua parte a cărţii. Nimic mai neadevărat. Enigme gen sinucidere sau crimă, remuşcări, planuri compromise tocmai când erau pe punctul de a se finaliza şi o incredibilă schimbare de drum: din faţa ghilotinei spre o înaltă funcţie din poliţie sunt doar câteva ingrediente în măsură să suscite la maximum interesul cititorului.

  Nu mai puţin, personajul central al romanului, falsul abate Herrera, deşi etalează o abilitate înfricoşătoare în a profita de tot ce îi apare în cale, reuşeşte totuşi, în mod straniu, să-şi apropie empatia cititorilor.

  Strălucirea şi suferinţele curtezanelor reprezintă cel mai complet şi mai puternic roman din seria “Comedia umană”, fiind considerat, pe bună dreptate o capodoperă a literaturii universale.

  O carte senzaţională, o lectură de neuitat!

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 2

  Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 2

  Autor(i): Honore de Balzac
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 288 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: