Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 1 Mărește

Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 1

9789737362490

Autor(i): Honore de Balzac
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 320 pagini

More details

15.70 lei

 • HONORÉ DE BALZAC este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Romanul Strălucirea şi suferinţele curtezanelor face parte din monumentalul ciclu Comedia Umană, care cuprinde 95 de lucrări terminate şi 48 neterminate.

  Personajul principal al cărţii este Jaques Collin, un ocnaş ce reuşise să evadeze de mai multe ori şi care ajunge şeful unei bande de răufăcători. Devenit abatele Carlos Herrera, ca rezultat al unei acţiuni criminale, el îl întâlneşte pe tânărul Lucien în momentul în care acesta încerca să-şi pună capăt zilelor.

  Cei doi ajung prieteni de nedespărţit, urmărind cu înverşunare un singur scop: parvenirea în înalta societate.

  În realizarea acestui plan este folosită frumoasa curtezană Esther în scopul obţinerii a cât mai  mai mulţi bani de la un baron, îndrăgostit nebuneşte de ea. Dar curtezana are şi ea sensibilităţi ca orice femeie. Relaţia sa pasională cu Lucien este tratată cu toată indiferenţa de Jaques Collin, gata să calce pe cadavre pentru a-şi atinge ţelul. Se ajunge la o situaţie dramatică pentru Esther şi pentru Lucien care, la rândul său, îi împărtăşea iubirea.

  În timp, lucrurile încep să se complice din ce în ce mai mult, luând o turnură neaşteptată…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 1

  Stralucirea si suferintele curtezanelor - vol. 1

  Autor(i): Honore de Balzac
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 320 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: