Domino vendetta Mărește

Domino vendetta

Autor(i): Adam Kennedy
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 240 pagini

More details

15.70 lei

 • Succesul de care s-au bucurat romanul şi filmul Principiul dominoului, l-au determinat pe autor să scrie o continuare, Domino Vendetta. Aprecierile primite i-au răsplătit din plin aşteptările. Deşi protagonistul Roy Tucker îşi îndeplineşte obligaţiile faţă de cei care l-au angajat, constată cu stupoare că participanţii la acţiune sunt eliminaţi unul câte unul. Laţul se strânge şi în jurul lui, iar din momentul în care îi este ucisă soţia se transformă într-un om care nu mai are nimic de pierdut, însufleţit doar de un singur gând: răzbunarea. Paradoxal, prin pierderea unicei fiinţe care conta pentru el, Roy devine mai puternic şi mai încrâncenat. Există vreo şansă pentru el să învingă un duşman invizibil, extrem de puternic? Şi cine sunt cei ce au avut interesul să-l elimine pe bătrânul fost preşedinte al Statelor Unite, aparent fără nicio putere decizională?

  Răspunsurile vor veni la finalul acestei cărţi captivante, care, cu siguranţă, îi va stoarce cititorului şi ultima picătură de adrenalină.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Domino vendetta

  Domino vendetta

  Autor(i): Adam Kennedy
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 240 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: