Spitalul municipal Mărește

Spitalul municipal - vol. 2

Autor(i): Barbara Harrison
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 360 pagini

More details

15.70 lei

 • Captivantele întâmplări din primul volum al cărţii continuă cu alte situaţii neaşteptate, uneori tragice, alteori cu deznodământ fericit. Toate, la un loc, demonstrează că medicina nu este o activitate de rutină în care slujitorii săi se comportă ca nişte simple maşini în halate.

  În realitate, medicii nu-şi pot uita pacienţii salvaţi din ghearele morţii, aşa cum aproape îi plâng pe cei pierduţi. După o căsătorie eşuată, doctorul Nick Gorlin este hotărât să se dedice întru totul profesiei. Dictonul său: transpune medicina în ştiinţă şi apoi ridic-o la nivel de artă este implacabil. Dar, întâlnirea cu frumoasa pacientă Tessa Cabot pare să-l convingă că, alături de desă­vâr-şirea profesională, mai este loc în viaţă şi pentru altceva… Cât de mult va putea aceasta să-i influenţeze destinul, veţi afla la capătul unei lecturi care, cu siguranţă, aţi dori să mai continue.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Spitalul municipal - vol. 2

  Spitalul municipal - vol. 2

  Autor(i): Barbara Harrison
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 360 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: