Propunere indecenta Mărește

Propunere indecenta

Autor(i): Jack Engelhard
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 272 pagini

More details

15.70 lei

Atentie: ultimul produs in stoc !

 • Apariţia acestei cărţi a reprezentat un adevărat fenomen cultural. Tradusă în peste 30 de limbi şi vândută în milioane de exemplare pe fiecare continent, a devenit un roman clasic internaţional.

  În 1993, Holywoodul a transformat drama unei dileme morale într-un adevărat succes de casă. Tema acestei capodopere este una eternă, întâlnită chiar şi în Biblie: tentaţia. Un cuplu sărac îşi încearcă norocul într-un cazinou din Las Vegas. Soţia, Joan, este absolut superbă. Prezenţa sa atrage atenţia unui şarmant miliardar care poate obţine tot ce îşi doreşte. Este obişnuit să cumpere chiar şi oameni. Va reuşi şi cu Joan? Este o poveste emoţionantă peste care planează o mare doză de incertitudine, cu mari frământări sufleteşti, în finalul căreia dragostea adevărată învinge.

  Un roman psihologic, de o mare intensitate morală, dramatică, cu un fior emoţional ce va stărui multă vreme în memoria cititorului.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Propunere indecenta

  Propunere indecenta

  Autor(i): Jack Engelhard
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 272 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: