Iubire Otravita Mărește

Iubire Otravita

9789737362391

Autor(i): Josephine Hart
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 252 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • Romanul care i-a adus celebritatea scriitoarei Josephine Hart este o adevărată capodoperă. Acţiunea lui se focalizează pe pericolele la care se expun cei copleşiţi de iubiri obsesive, plasate dincolo de limitele raţiunii.

  Doctorul Stephen Fleming, eroul principal, face parte din categoria oamenilor cărora viaţa le-a oferit totul: avere, o soţie frumoasă, doi copii reuşiţi şi o carieră politică strălucită de parlamentar. Poate tocmai din acest motiv, viaţa i se pare monotonă, anostă. Până într-o zi, când, fiul său i-o prezintă pe Anna Barton, o frumuseţe tulburătoare, cu aer enigmatic, care urma să îi devină soţie. A fost momentul ce a declanşat scânteia unei pasiuni mistuitoare în inima lui Stephen, dispus să sacrifice totul pentru a o păstra. Nu l-a trezit la realitate nici chiar avertismentul Annei, sensibilizată de o experienţă tragică: „fereşte-te de oamenii care au suferit traume sufleteşti, sunt periculoşi fiindcă ştiu că pot supravieţui”. Iar când, inevitabil, relaţia lor ajunge să fie descoperită, preţul plătit pentru această nebunească aventură este imens…

  O poveste emoţionantă, o creaţie genială, al cărei ecou va stărui multă vreme în memoria cititorului.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Iubire Otravita

  Iubire Otravita

  Autor(i): Josephine Hart
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 252 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: