Aripile Porumbitei - vol. 2 Mărește

Aripile Porumbitei - vol. 2

9789737362384

Autor(i): Henry James
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 272 pagini

More details

15.70 lei

 • Convinsă că a găsit cea mai bună soluţie pentru a se căsători cu Merton, fără a-şi periclita statutul social, Kate îi dezvăluie acestuia teribilul plan ce urma să îi scoată din încurcătură.  Iar logodnicul, orbit de pasiunea pentru ea, îl acceptă, fără ca niciunul dintre ei să se gândească vreun moment la posibilele riscuri la care se expun.

  În timp ce mătuşa se străduieşte să o mărite pe Kate cu lordul Mark, prietena ei Milly, aflată între viaţă şi moarte, se hrăneşte cu iluzii. Dar, nu pentru mult timp. Acelaşi lord, respins de Kate, i le risipeşte în mod brutal, dezvăluindu-i complotul pus la cale de cei doi prieteni ai săi,  care, în realitate erau logodiţi. Incredibila veste îi provoacă un şoc puternic ce îi va grăbi sfârşitul. Deşi trădată în dragoste, Milly îi va lăsa moştenire lui Merton o mare sumă de bani.

  După moartea nefericitei Milly, când totul părea să se fi desfăşurat aşa cum anticipaseră Kate şi Merton, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Reproşuri, scene de gelozie şi mustrări de conştiinţă erodează o legătură ce părea clădită pentru totdeauna.

  Va rezista iubirea celor doi acestor furtuni sau nimic din ce a fost nu va mai fi ca înainte?

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Aripile Porumbitei - vol. 2

  Aripile Porumbitei - vol. 2

  Autor(i): Henry James
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 272 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: