Ciociara Mărește

Ciociara

9789737362520

Autor(i): Alberto Moravia
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 352 pagini

More details

15.70 lei

 • Alberto Moravia  este unul dintre cei mai mari scriitori moderni pe care Italia i-a dat panteonului literaturii universale.

  Romanul său, Ciociara, devenit celebru imediat după publicarea sa, reprezintă o frescă a ororilor trăite de o tânără femeie, Cesira, şi fiica sa, Rosetta în timpul ultimului război mondial.

  De teama bombardamentelor, cele două părăsesc Roma, încercând să ajungă în satul natal al mamei. Inevitabil, ele trăiesc experienţe dure şi umilitoare, culminând cu un înfiorător moment ce le-a tulburat viaţa. Curând, o altă întâmplare amplifică nefericirea acestora, conducând la o adevărată ruptură între mamă şi fiica.

  Dar vestea asasinării lui Michele, un tânăr ce avea o legătură puternică cu Cesira, şi pe care Rosetta îl iubea ca pe un tată, le apropie din nou.

  Şi, aşa cum se întâmplă deseori în viaţă, nenorocirile o întăresc pe Cesira, determinându-i o evoluţie spirituală. Ea începe să înţeleagă, să iasă din împietrire, din indiferenţă şi egoism, să participe sufleteşte la suferinţele celor din jur şi să privească altfel lumea.

  O carte cutremurătoare, despre capacitatea de a rezista încercărilor vieţii şi de a merge mai de-parte, privind cu încredere în viitor.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Ciociara

  Ciociara

  Autor(i): Alberto Moravia
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 352 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: