Mata Hari. Misterele dansatoarei - spion Mărește

Mata Hari. Misterele dansatoarei - spion

9789737362643

Autor(i): Enrique Gomez Carrillo
Editura: Orizonturi
Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 240 pagini

More details

14.67 lei

This product is no longer in stock

 • La aproape 100 de ani de la dispariţia celebrei dansatoare, curtezane şi spioane, MATA HARI, viaţa sa continuă să rămână învăluită în mister. Autorul, Enrique Gómez Carrillo, a făcut parte din cercul său de prieteni. Se spune chiar că acesta ar fi predat-o autorităţilor franceze după ce, fără voia ei, a trecut-o graniţa din Spania în Franţa.

  Cariera sa de dansatoare a fost cu adevărat fulmi­nantă. A susţinut spectacole incendiare ce şocau asistenţa, dansând complet goală, fapt neobişnuit în acele vremuri. Rând pe rând, i-au căzut victime poli­ticieni şi oameni de afaceri renumiţi, ba chiar capete încoronate. Nutrea o mare pasiune pentru ofiţerii de carieră, ceea ce i-a atras faima de spioană în timpul Primului Război Mondial. S-a spus că era agent dublu al Franţei şi Germaniei. Francezii au judecat-o şi con­damnat-o la moarte. Au existat voci care i-au susţinut nevinovăţia, considerând procesul o cale a autorităţilor militare de a-şi acoperi in-competenţa.

  Palpitanta poveste a legendarei sale vieţi o puteţi afla parcurgând paginile acestei cărţi extraordinare, pe care nu o veţi putea lăsa din mână până la ultima filă.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Mata Hari. Misterele dansatoarei - spion

  Mata Hari. Misterele dansatoarei - spion

  Autor(i): Enrique Gomez Carrillo
  Editura: Orizonturi
  Anul aparitiei: 2015

  Nr. pagini: 240 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: