Aripile Porumbitei - vol. 1 Mărește

Aripile Porumbitei - vol. 1

9789737362377

Autor(i): Henry James
Editura: Orizonturi
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 240 pagini

More details

15.70 lei

 • Romanul Aripile porumbiţei, aparţinând ilustrului autor HENRY JAMES, se înscrie în rândul operelor literare de senzaţie ale secolului  XX.

  O cutremurătoare poveste de dragoste, pasiune şi trădare, cu neaşteptate răsturnări de situaţie.

  Frumoasa Kate are o poziţie socială precară, dar ea se află în graţiile unei mătuşi bogate ce ţine să-i controleze în totalitate destinul. Se îndrăgosteşte de un jurnalist sărac, Merton, şi, sfindând toate interdicţiile, se logodeşte în cel mai mare secret cu acesta, jurându-şi iubire pe viaţă Un pas care ar putea să o coste destul de scump. Hotărâtă să nu renunţe la marea ei dragoste, dar nici la graţiile mătuşii, Kate caută cu înfrigurare o soluţie care să o scoată din impas.

  Pe întortocheatele căi ale vieţii, într-o zi, ajunge să o cunoască pe Milly, o tânără americancă bogată, afectată de o boală incurabilă.

  Şi, în mintea lui Kate încolţeşte un plan teribil, de-a dreptul diabolic…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Aripile Porumbitei - vol. 1

  Aripile Porumbitei - vol. 1

  Autor(i): Henry James
  Editura: Orizonturi
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 240 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: