Principiul Dominoului Mărește

Principiul Dominoului

Autor(i): Adam Kennedy
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 240 pagini

More details

15.70 lei

 • Celebrul autor ADAM KENNEDY demonstrează prin acest roman cum se poate atinge perfecţiunea în genul thriller. Cartea a stat la baza filmului cu acelaşi nume, bucurându-se de un imens succes datorită abordării unei teme rămasă extrem de actuală.

  Este povestea unor destine umane care adună la un loc toate piesele dominoului. Personajul principal, Roy Tucker, condamnat la mulţi ani de detenţie, este vizitat în închisoare de nişte bărbaţi misterioşi care îi fac o propunere tentantă. În schimbul unui serviciu pe care trebuie să-l îndeplinească, i se oferă libertatea şi implicit întoarcerea la soţie, care pentru Roy reprezintă totul, şi în acelaşi timp punctul său slab. Un plan elaborat minuţios, la fracţiune de secundă. Numai că realitatea confirmă încă o dată că niciun plan nu este perfect, fiind suficient să cadă o singură piesă a dominoului pentru a se prăbuşi întregul edificiu.

  Acţiunea romanului este o cursă disperată a nervilor, urcând spre cel mai zguduitor şi de neuitat punct culminant pe care l-aţi citit vreodată. O carte a situaţiilor limită, ce nu poate fi lăsată din mână până la ultima filă.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Principiul Dominoului

  Principiul Dominoului

  Autor(i): Adam Kennedy
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 240 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: