Nopti la Bombay Mărește

Nopti la Bombay

9789737362414

Autor(i): Louis Bromfield
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 352 pagini

More details

15.70 lei

 • Romanul Nopți la Bombay, scris de celebrul LOUIS BROMFIELD, a cunoscut un uriaș succes chiar de la apariție. Pe tărâmul exotic al Indiei, în strălucitoarea metropolă Bombay, se întâlnesc trei personaje cărora soarta le va rezerva o surpriză. Este vorba de Carol Halma, fostă regină a frumuseții, obișnuită cu o existență lipsită de griji, fostul său soț, Bill Wainwright , și Buck Merill, un vechi prieten al acestuia.

  Frumusețea răpitoare a celei de care se despărțise îl determină pe Bill să se reîndrăgostească de ea și să o ceară din nou în căsătorie. Numai că, o relație specială se înfiripă între Carol și Buck, în timp ce Bill mai speră să fie el alesul…

  Cine va cuceri până la urmă inima superbei Carol?

  Cu arta care l-a făcut faimos, autorul reușește să realizeze un echilibru perfect între posibilitatea ca lucrurile să se sfârșească tragic și un final fericit, ținându-ne astfel în priză până la ultima pagină.

  O capodoperă literară, printre cele mai de seamă creații ale scriitorului Louis Bromfield, care, cu siguranță, îl va încânta pe cititor.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Nopti la Bombay

  Nopti la Bombay

  Autor(i): Louis Bromfield
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 352 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: