Dincolo Mărește

Dincolo

9789737362001

Autor(i): John Galsworthy
Editura: Orizonturi
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 336 pagini

More details

13.75 lei

This product is no longer in stock

 • JOHN GALSWORTHY, unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii, laureat al Premiului Nobel, şi reconfirmat geniul literar cu romanul “Dincolo”, o poveste impresionantă, plină de sensibilitate şi de sensuri profunde. Eroina cărţii, o tânără femeie, face un prim pas greşit în viaţă, urmare a unei decizii pripite. Din păcate, greşelile trecutului se repetă iar consecinţele sunt dintre cele mai neplăcute.

  Dar, pe parcursul acestor întâmplări o relaţie specială o ajută să rămână ancorată în realitate. Tatăl său rămâne mereu un stâlp de susţinere, umărul pe care se sprijină.

  Curând, crede că şi-a găsit fericirea mult-visată lângă un tânăr magistrat. Numai că slabiciunile pe care acesta nu şi le poate stăpâni îi erodează sentimentele iar iubirea sa începe să se ofilească. Peste toate, un eveniment tragic demonstrează faptul că dragostea rămâne şi dincolo de moarte.

  O capodoperă literară, o carte de neuitat.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Dincolo

  Dincolo

  Autor(i): John Galsworthy
  Editura: Orizonturi
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2013

  Nr. pagini: 336 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: