Indiana Mărește

Indiana

9789737362407

Autor(i): George Sand
Colectia: Romane celebre
Anul aparitiei: 2014

Nr. pagini: 320 pagini

More details

15.70 lei

 • Celebra scriitoare franceză cunoscută sub pseudonimul literar George Sand a fost considerată cea mai importantă figură feminină din literatura secolului al XIX-lea.

  Apariţia romanului Indiana i-a adus aprecieri unanime din partea literaţilor vremii, inclusiv pe cea a lui Balzac.

  Indiana, principala eroină a cărţii, este o femeie de o sensibilitate aparte care rezonează profund cu teribile suferinţe. Ea trece printr-o serie de relaţii abuzive şi nefericite, în căutarea idealului de armonie în doi.

  Dar pe cât de intransigentă se arată când perorează împotriva tiranicului ei soţ şi a nedreptăţilor căsătoriei, pe atât de supusă şi concesivă se dovedeşte faţă de amantul tânăr, uşuraticul Raymon, demonstrând astfel o egalitate perfectă între actele sale de răzvrătire şi cele de resemnare.

  Nici Ralph, cel mai pasional şi mai complex personaj masculin al romanului, nu-i va întinde Indianei un colac de salvare. Dimpotrivă, el o convinge ca împreună, printr-o sinucidere, să pună capăt  unei vieţi lipsite de sens, de iubire şi de speranţă. Numai că, înainte de a se arunca în apele învolburate ale unei cascade, intervine mâna destinului…

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Indiana

  Indiana

  Autor(i): George Sand
  Colectia: Romane celebre
  Anul aparitiei: 2014

  Nr. pagini: 320 pagini

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie: