Reduceri! Ghimbir tinctura DACIA PLANT 50ml Mărește

Ghimbir tinctura DACIA PLANT 50ml

6421930200188

Ghimbir DACIA PLANT 50ml Solutie hidroalcoolica

More details

9.74 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 9.35 lei Până la 0.78 lei
  3 9.25 lei Până la 1.46 lei

  Ghimbirul face parte din familia Zingiberaceae, fiind o plantă erbacee de la care se foloseşte rizomul, datorită compoziţiei sale bogate în uleiuri volatile. Originar din India, ghimbirul este o plantă utilizată ca şi condiment încă din antichitate. În zilele noastre se cultivă în zonele tropicale şi subtropicale ale Asiei, în Brazilia, Jamaica şi Nigeria. În medicina tradiţională se utilizează pentru tratarea greţurilor şi vărsăturilor care apar în sarcină, ca antireumatic, antihelmintic precum şi în curele de slăbire.

  Contine

  ulei volatil (alcătuit din zingiberen, zingeronă, gingeroli, shogaol, ar-curcumen, β-sesquifelandren, β-bisabolen şi α-farnesen), rezine, etc.

  Actiuni

  INTERN:antiemetic, antivertiginos, tonic digestiv, stomahic, stimulent al motilităţii gastro-intestinale, colagog, antiinflamator (inhibă cicloxigenazele COX-1 şi COX-2), hipocolesterolemiant, hipolipemiant, antiagregant plachetar, antioxidant, antibacterian, antifungic, antitumoral, hipertermiant.
  EXTERN:
  rubefiant, antiinflamator, măreşte rezistenţa la frig.

  Indicatii
  se utilizează ca adjuvant în:
  INTERN:
  rău de maşină, rău de mişcare, rău de înălţime, senzaţie de greaţă şi vomă, digestie dificilă, indigestie, sensibiliate la frig, reumatism.
  EXTERN:
  reumatism, sensibilitate la frig.

  Contraindicatii
  sarcină, alergie la ghimbir.

  Mod de administrare

  INTERN:
  Se ia, de regulă, câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.
  EXTERN:
  -în reumatism se aplică sub formă de comprese cu tinctură, care se menţin 30min. pe zona afectată, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara;
  -în cazul sensibilităţii la frig (în special în perioadele de iarnă), se fricţionează extremităţile cu tinctură de ghimbir.

  Tara de origine: Romania

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Ghimbir tinctura DACIA PLANT 50ml

  Ghimbir tinctura DACIA PLANT 50ml

  Ghimbir DACIA PLANT 50ml Solutie hidroalcoolica

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  19 alte produse în aceeași categorie:

  Tincturi si tonice din plante