Reduceri! Extract hidroalcoolic Talpa - Gastei DACIA PLANT 50ml Mărește

Extract hidroalcoolic Talpa - Gastei DACIA PLANT 50ml

6421930200430

9.16 lei

183.23 lei per L

This product is no longer in stock

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 8.79 lei Până la 0.73 lei
  3 8.70 lei Până la 1.37 lei

  Extract hidroalcoolic Talpa - Gastei DACIA PLANT 50ml

  TINCTURA DE TALPA-GÂŞTEIeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca.
  Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
  În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

  Contribuie la:

  • funcţionarea normală a aparatului cardiovascular, prin:
   - menţinerea ritmului cardiac şi tensiunii arteriale în limite normale
   - reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac
   - protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.

  Precautii:

  Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

  Contraindicatii:

  Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
  Alergie la talpa-gâştei, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Extract hidroalcoolic Talpa - Gastei DACIA PLANT 50ml

  Extract hidroalcoolic Talpa - Gastei DACIA PLANT 50ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  19 alte produse în aceeași categorie:

  Tincturi si tonice din plante