Reduceri! Extract natural de Propolis cu picurator DACIA PLANT 20ml Mărește

Extract natural de Propolis cu picurator DACIA PLANT 20ml

6421930770087

15.13 lei

733.58 lei per L

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 14.52 lei Până la 1.21 lei
  3 14.37 lei Până la 2.27 lei

  Extract natural de Propolis cu picurator DACIA PLANT 20ml.

  Beneficii:
  -formula realizata fara alcool, nu contine propileglicol sau alte substante toxice
  -fiind solubil in apa, se asimileaza usor si repede-poate fi administrat copiilor mici si persoanelor cu interdictii (din motive medicale, religioase sau in functie de profesie - in timpul programului de lucru: sofer, medic chirurg etc.) la consumul de alcool 
  -nu pateaza si nu coloreaza dintii sau pielea
  -contine 60% polifenoli
   Extractul natural de propolis fără alcool este un produs care păstrează calităţile şi beneficiile propolisului, eliminând efectul iritant al alcoolului etilic. Dintre produsele naturale administrate pe cale orală, soluţiile fară alcool sunt cel mai uşor asimilate de către organism, extractul putând fi administrat inclusiv copiilor si adulţilor cu interdicţie la alcool etilic.
  Propolisul este o masă lipicioasă cu miros puternic aromat de răşini şi balsamuri, având culori de diferite nuanţe, ce variază între verde, maro şi negru. Denumirea de propolis provine din limba greacă, unde ‘’pro’’ înseamnă pentru, iar ‘’polis’’ înseamnă cetate, putând fi tradus ca un produs complex destinat apărării cuibului. Propolisul este folosit de albine pentru a proteja stupul de pătrunderea intruşilor. 
  Considerat ‘’farmacia albinelor’’, propolisul este un produs apicol obţinut în special din răşina mugurilor de plop, el fiind cunoscut şi utilizat încă din antichitate. Renumitul istoric şi naturalist Plinius cel Bătrân menţiona în lucrarea sa Naturalis Historia, că tratamentele cu propolis şi ceară sunt foarte eficiente pentru menţinerea sănătăţii tractului respirator şi a sistemului digestiv. Aristotel, unul dintre cei mai mari filozofi ai Greciei Antice recomanda propolisul şi ceara pentru menţinerea sănătăţii pielii. Propolisul are o compoziţie deosebit de complexă, fiind alcătuit din următoarele grupe de substanţe: flavone (acacetină, crizină, apigenină), flavonoli (galangină, izalpinină, kaempferol), flavanone (pinocembrină, pinostrobină, pinobaksin), chalcone, acizi aromatici, alcooli, cetone, glucide, răşini şi balsamuri, uleiuri esenţiale, vitamine (A, C, E, PP şi componente ale complexului B), oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru), aminoacizi, taninuri, polen.
   Contribuie la:
  -reduce riscul de contaminare bacterianaa tractului respirator si digestiv
  -sustine organismul in lupta impotriva virusurilor,bacteriilor si ciupercilor
  Contraindicatii:
  Sarcină, alăptare, intoleranţă la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.
  Produsul conţine propolis şi urme de polen!

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Extract natural de Propolis cu picurator DACIA PLANT 20ml

  Extract natural de Propolis cu picurator DACIA PLANT 20ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  17 alte produse în aceeași categorie:

  Sucuri si extracte lichide