Reduceri! CIMBRU ULEI A6 10ml Mărește

CIMBRU ULEI A6 10ml

5941141004128

27.13 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 26.04 lei Până la 2.17 lei
  3 25.77 lei Până la 4.07 lei

  Ingrediente: ulei esenţial obtinut din părţile aeriene ale speciei Thymus vulgaris L., fam Lamiaceae, conţine timol, carvacrol, p-cimen, terpinen.

  Efect: antibacterian cu spectru larg, antiviral, antifungic, expectorant, tonic digestiv, stomahic, carminativ, antihelmintic, coleretic, antispastic, tonic şi stimulent nervos, anestezic local.

  Întrebuințare:

  Uz intern: dozele recomandate  se amestecă cu o linguriţă de miere.

  Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

  Uz extern: inhalaţii, candela de aromaterapie, masaj, soluţie otică.

  Contraindicatii: nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează, copiilor sub 7 ani şi în caz de hipersensibilitate la cimbru.

  Uleiul esenţial de cimbru este iritant pentru mucoase de aceea se foloseşte întotdeauna diluat!

  Evitaţi supradozarea, abuzul şi contactul cu ochii.

  Evaluarea eficienţei:

  •Efectul antimicrobian al uleiului esenţial de cimbru a fost testat prin analize medicale de laborator.

  •S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

  •S-a constatat că uleiul esenţial de cimbru a avut eficienţă pe germenii testaţi (Stafilococ auriu, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Streptococ beta-hemolitic, Candida albicans).

  •Efectul s-a dovedit similar cu al antibioticelor (testate în paralel pe antibiograme), în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la uleiul esenţial de cimbru.

  Prezentare: sticluță 10 ml.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  CIMBRU ULEI A6 10ml

  CIMBRU ULEI A6 10ml

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  18 alte produse în aceeași categorie:

  Solutii , extracte uleioase si uleiuri esentiale