Peeling cuticular Tratament expert FARMEC 15ML Mărește

Peeling cuticular Tratament expert FARMEC 15ML

5943000080441

10.24 lei

 • Peeling cuticular Tratament expert FARMEC 15ML.

  Cu ajutorul peelingului cuticular se poate obține un contur de unghie perfect, ușor si în timp scurt.
  Cuticulele crescute pe suprafața unghiei sau desprinse de piele, nu sunt plăcute deloc. Până acum, forfecuța de unghii era singurul instrument eficient în îndepărtarea lor.
  Actiune
  Datorită proprietăţilor exfoliante puternice, dizolvă ţesutul cuticular în exces de pe suprafaţa unghiei şi uşurează împingerea cuticulei la baza unghiei. Asfel, nu va mai fi nevoie de tăierea cuticulelor.
  Mod utilizare
  Se aplică o dată pe săptămână. După 60 secunde de la aplicare, se împing cuticulele cu ajutorul unui beţişor din lemn, obţinând un contur îngrijit al unghiei. Se clătesc mâinile cu apă călduţă şi săpun. Hidrataţi intensiv zona cu Farmec - Ulei pentru cuticule.
  Conţine alcalii! A se evita contactul cu ochii! Poate cauza orbirea! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Peeling cuticular Tratament expert FARMEC 15ML

  Peeling cuticular Tratament expert FARMEC 15ML

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  27 alte produse în aceeași categorie:

  Pentru unghii