Reduceri! COLON SANATOS D66 63caps. Mărește

COLON SANATOS D66 63caps.

5941141005293

24.21 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 23.24 lei Până la 1.94 lei
  3 23.00 lei Până la 3.63 lei

  INGREDIENTE/CAPSULĂ:

  -frunze de măslin (Oleae folium),

  -mentă (Menthae herba) 55,5 mg,

  -volbură (Convolvuli herba),

  -extract uscat de rădăcină de valeriană (Valerianae radix) standardizat în min. 20% valtraţi,

  -extract uscat de sunătoare (Hyperici herba) standardizat în min. 0,3% hipericină 37 mg,

  -rizomi de obligeană (Calami rhizoma),

  -flori de lavandă (Lavandulae flos),

  -scorţişoară (Cinnamomi cortex).

  Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

  Frunzele de măslin simbolul păcii şi al longevităţii, au fost folosite prima dată în Egiptul antic, ca un puternic apărător împotriva îmbolnăvirilor. Susţin buna funcţionare a tubului digestiv, contribuind la menţinerea microflorei intestinale normale.

  Menta are acţiune de reducere a contracturilor musculaturii netede a intestinului ?i  favorizează eliminarea gazelor. Mentolul din uleiul volatil, produce o diminuare a capacităţii senzoriale a mucoasei gastrice, înlăturând senzaţia de greaţă și eructaţiile.

  Volbura se mai numeşte şi rochiţa rândunicii. Ajută peristaltismul intestinal, determinând evacuarea conţinutului intestinal cu un scaun unic, neînsoţit de fenomene secundare.

  Valeriana are acţiune sedativă şi relaxantă atât asupra sistemului nervos cât şi asupra musculaturii netede, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli.

  Sunătoarea este cunoscută pentru capacitatea sa de a menţine echilibrul emotional şi de îmbunătăţire a digestiei la nivel hepatic.

  Obligeana este calmantă, liniştitoare şi carminativă, fiind folosită pentru eliminarea disconfortului abdominal în special cu determinism psiho-emoţional.

  Lavanda cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă şi pentru combaterea balonării şi a contracturilor musculaturii netede a intestinelor.

  Scorţişoara unul dintre cele mai cunoscute şi folosite condimente, stimulează apetitul, elimină senzaţia neplăcută de greaţă şi balonare. Elimină eficient disconfortului abdominal cauzat de excesul de gaze.

  BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

  -reduce disconfortul digestiv cu substrat nervos, ameliorează manifestările asociate sindromului colonului iritabil

  -reglează peristaltismul intestinal

  -carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale)

  -calmant

  ATENŢIONĂRI:

  Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

  SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

  Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

  Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

  La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  MOD DE ADMINISTRARE:

  1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă.

  Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot  administa până la 6 capsule pe zi, conform recomandării medicului sau a farmacistului.

  Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

   

   

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  COLON SANATOS D66 63caps.

  COLON SANATOS D66 63caps.

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate