Reduceri! HEPATOCOL D127 63Caps. FARES Mărește

HEPATOCOL D127 63Caps. FARES

5941141011669

Hepatoprotector

Întreţine sănătatea hepato-biliară la persoanele cu ficatul suprasolicitat.

More details

31.83 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 30.56 lei Până la 2.55 lei
  3 30.24 lei Până la 4.77 lei

  INGREDIENTE/COMPRIMAT:

  -fructoză

  -extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 89,25 mg

  -extract moale de fructe de cătină (Hippophae fructus) 51 mg

  extract uscat de soia (Glycine max) cu 98% lecitină 38,25 mg

  -pudră din gel de Aloe vera 17,85 mg

  -rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) 17,85 mg

  -extract moale de rădăcină de cicoare (Cichorii radix) 12,75 mg

  -extract moale de fumariţă (Fumariae herba) 12,75 mg

  -extract moale de schinel (Cnici benedicti herba) 12,75 mg

  -ulei esenţial de roiniţă (Melissae aetheroleum) 2,55 mg

  -excipienţi (agent de încărcare: celuloză, agent de curgere: stearat de magneziu, aerosil).

  Armurariul este astăzi cea mai utilizată plantă pentru sănătatea ficatului, lumea ştiinţifică recunoscând efectele sale hepatoprotectoare, detoxifiante, tonic-întăritoare şi trofice asupra ficatului şi, de asemenea, coleretic-colagog, de reducere a nivelelor de colesterol şi antioxidante. Efectul hepatoprotector al fructelor de armurariu este dat de silimarina conţinută, care inhibă pătrunderea toxinelor în celula hepatică.

  Fructele de cătină sunt cunoscute pentru conţinutul bogat în vitamine şi minerale care susţin sănătatea ficatului prin acţiunea hepato-tonică şi hepatoregeneratoare; pe lângă aceasta, mai prezintă şi importante proprietăţi antioxidante.

  Seminţele de soia conţin lecitină, o lipidă necesară oricărei celule vii din organismul uman. Lecitina se fixează pe grăsimi şi facilitează metabolizarea acestora, prevenind astfel acumularea lor; de asemenea, lecitina susţine absorbţia vitaminei B1 la nivel hepatic şi a vitaminei A la nivel intestinal. Proteinele din seminţele de soia reduc în mod semnificativ acumulările de grăsimi, inclusiv trigliceridele. Soia contribuie la reactivarea funcţiilor ficatului şi facilitează metabolizarea substanţelor grase.

  Aloe vera susţine activitatea secretorie a ficatului îmbunătăţind producerea bilei şi digestia. În plus, protejează şi regenerează celulele ficatului, ajută la detoxifierea organismului şi la menţinerea concentraţiei normale de colesterol în sânge.

  Turmericul, cunoscut în Europa Medievală ca şofran indian, a fost considerat un stimulent aromatic şi folosit pentru buna funcţionare a digestiei şi pentru sănătatea ficatului. În prezent au fost descrise pentru turmeric şi alte efecte: antioxidant, hepatoprotector, hepatoregenerator, de favorizare a digestiei lipidelor.

  Cicoarea este indicată ca tonic amar digestiv, colagog, depurativ, fiind utilă pentru funcţionarea ficatului. Cercetările au demonstrat un mecanism molecular complex, care acţionează protector asupra celulei hepatice; rădăcina de cicoare este, de asemenea, bogată în compuşi antioxidanţi capabili să atenueze potenţialul efect toxic al unor substanţe asupra ficatului.

  Fumariţa este utilă pentru menţinerea sănătăţii tractului hepatobiliar, pentru reducerea disconfortului spastic la nivelul ductului biliar şi al tractului intestinal. De asemenea, terapeuţii, începând cu Dioscorides şi până în zilele noastre, îi apreciază proprietăţile depurative. Fumariţa este o plantă bogată în flavonoizi, tanin şi în răşini, cu efect de reglare a activităţii ficatului.

  Schinelul este considerat un produs vegetal tradiţional util pentru stimularea poftei de mâncare şi pentru o digestie naturală, pentru eliminarea disconfortului abdominal după mese şi înlăturarea disconfortului cauzat de încetinirea fluxului biliar. Schinelul conţine substanţe amare (cnicina şi benedictina) cu rol reglator asupra activităţii hepatice.

  Roiniţa are o utilizare tradiţională îndelungată datorită acţiunii sale de relaxare a musculaturii netede de la nivelul tractului digestiv, a efectului carminativ şi, nu în ultimul rând a efectului liniştitor general asupra organismului, fiind benefică pentru o digestie sănătoasă şi o stare generală destinsă.

  BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

  -susţine sănătatea ficatului

  -contribuie la protejarea celulei hepatice, atenuând potenţialul efect toxic al unor

  substanţe asupra ficatului

  -contribuie la reglarea funcţiilor ficatului

  -tonic-întăritor, trofic hepatic (susţine regenerarea ficatului)

  -susţine funcţia de detoxifiere a ficatului

  -susţine activitatea secretorie a ficatului îmbunătăţind producerea bilei şi fluxul biliar

  -susţine o digestie sănătoasă şi o stare generală relaxată

  -contribuie la eliminarea disconfortului abdominal după mese

  -ajută la reducerea nivelului de colesterol

  -facilitează metabolizarea grăsimilor, contribuind la evitarea acumulării acestora la nivel hepatic

  -antioxidant

  ATENŢIONĂRI:

  Nu se recomandă în caz de obstrucţii ale căilor biliare şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

  Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare acontracţiilor uterine.

  Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

  Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

  La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  MOD DE ADMINISTRARE:

  Copii între 3 – 5 ani: 1 comprimat masticabil pe zi, între mese.

  Copii între 6 – 12 ani: 2 comprimate masticabile pe zi, între mese.

  Copii peste 12 ani şi adulţi: 3 comprimate masticabile pe zi, între mese.

  Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 comprimate pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

  Durata curei este de 3 luni. Cura se poate relua dupa 1 lună pauză, timp în care se

  recomandă consumul de crudităţi, sucuri de fructe şi legume.

   

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  HEPATOCOL D127 63Caps. FARES

  HEPATOCOL D127 63Caps. FARES

  Hepatoprotector

  Întreţine sănătatea hepato-biliară la persoanele cu ficatul suprasolicitat.

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate