Reduceri! GANODERMA Regina Plantelor DACIA PLANT Mărește

GANODERMA Regina Plantelor DACIA PLANT

6421630100167

34.49 lei

Atentie: ultimul produs in stoc !

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 33.11 lei Până la 2.76 lei
  3 32.77 lei Până la 5.17 lei

  Ganoderma 60 comprimate Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru normalizarea procesului de diviziune celulară şi funcţionarea normală a circulaţiei cerebrale şi periferice.De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi în denumirea tradiţională) a fost considerată de către medicina chineză un remediu miraculos, care creşte longevitatea şi vindecă multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor şi datorită faptului că este dificil de recoltat, se cultivă. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în creştere, cu gust dulce-amărui. Ganoderma conţine substanţe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale şi germaniu organic. De exemplu, conform studiilor efec­tuate, Ganoderma conţine o cantitate de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng. Germaniul organic îmbunătăţeşte circulaţia sångelui, măreşte capacitatea de oxigenare corporală, îmbunătăţeşte metabolismul şi previne degenerescenţa celulară. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetală din ganoderma are o valoare biologică exceptională, similară albuminei animale, fiind astfel o sursă eficientă de proteine.
  Actiuni Ganoderma - Regina plantelor:
  antitumoral (induce apoptoza celulelor tumorale şi inhibă angiogeneza), radioprotector, anti-androgenic (prin inhibarea 5-α-reductazei şi blocarea receptorilor androgeni), imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), stimulent al circulaţiei periferice şi cerebrale, hepatoprotector, antioxidant, îmbunătăţeşte oxigenarea ţesuturilor, măreşte longevitatea.

  Indicatii:

  • îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
  • îmbunătăţirea capacităţii de detoxifiere a organismului
  • mărirea longevităţii
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • normalizarea procesului de diviziune celulară
  • protejarea organismului împotriva radiaţiilor
  • normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice
  • funcţionarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreţiei de  interferon
  • protejarea celulelor hepatice
  • menţinerea sănătăţii prostatei.

  Mod de administrare Ganoderma 60 comprimate Dacia Plant

  Adulţi : cåte 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
  Tineri între 15 şi 18 ani: cåte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
  Copii între 7 şi 14 ani: cåte ½-1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de  minute înaintea mesei, după vårstă şi sfatul medicului.Comprimatele se înghit cu apă sau se sfăråmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  GANODERMA Regina Plantelor DACIA PLANT

  GANODERMA Regina Plantelor DACIA PLANT

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate