Reduceri! GASTROCALM Sanatatea stomacului DACIA PLANT Mărește

GASTROCALM Sanatatea stomacului DACIA PLANT

6421930100341

23.48 lei

Atentie: ultimul produs in stoc !

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 22.54 lei Până la 1.88 lei
  3 22.31 lei Până la 3.52 lei
  • Ingrediente GASTROCALM/comprimat: celuloză microcristalină; gălbenele (Calendula officinalis) - flori (100 mg); salcâm (Robinia pseudacacia) - flori (100 mg); lactoză monohidrat; roiniţă (Melissa officinalis) - părți aeriene (75 mg); zmeur (Rubus idaeus) - frunze (75 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - rădăcină (50 mg); obligeană (Acorus calamus) - rădăcină (50 mg); scorţişoară (Cinnamomum cassia) - scoarță (50 mg); dioxid de siliciu coloidal.

  GASTROCALM este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii stomacului.

  STOMACUL ŞI FUNCŢIILE SALE
  Stomacul  este un organ cavitar cu rol de digestie, fiind situat între esofag şi duoden. În organism, stomacul îndeplineşte două funcţii: motrice şi secretorie. Prin funcţia motrice, stomacul realizează procesul de digestie mecanică a alimentelor, funcţia secretorie constând în secreţia de acid clorhidric şi pepsină, elemente care alcătuiesc sucul gastric. Cele mai frecvente afecţiuni întâlnite la acest nivel sunt gastritele hiperacide şi ulcerul gastric, ele fiind datorate excesului de acid clorhidric. Gastrita reprezintă inflamaţia acută sau cronică a mucoasei gastrice, cu apariţia senzaţiei de arsură şi disconfort. Procesul inflamator poate fi însoţit de leziuni la nivelul mucoasei gastrice, motiv pentru care, gastrita poate cauza sângerări. Ulcerul gastric este o afecţiune cauzată de apariţia la nivelul stomacului a unui proces de eroziune, fiind însoţit de durere şi arsură în zona epigastrică.În cazul apariţiei acestor afecţiuni, cât şi în scop preventiv, este necesară evitarea alimentelor, băuturilor sau medicamentelor care cresc aciditatea, cum ar fi: condimentele, alcoolul, aditivii sintetici, băuturile acidulate, cafeaua, zahărul şi unele medicamente (de tipul aspirinei sau antiinflamatoarelor nesteroidiene).

  Contribuie la:

  amenţinerea sănătăţii stomacului, prin:

  aprotejarea mucoasei gastrice

  anormalizarea secreţiei de suc gastric
  areducerea spasmelor care apar la nivelul stomacului.

  Precautii GASTROCALM

  în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului. 

  Contraindicatii

  Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare GASTROCALM

  • Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
   Copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani: jumătate din doza adultului, după greutate şi vârstă.

   Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  GASTROCALM Sanatatea stomacului DACIA PLANT

  GASTROCALM Sanatatea stomacului DACIA PLANT

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate